اداره صنعت ،معدن وتجارت شهرستان ورامين » اخبار » برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ورامین
دوشنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۰
                      سال تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها
 
 
 
 
 
 
برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ورامین

در ادامه …

جلسه کارگروه آرد و نان با هدف ارتقاء کیفیت و ساماندهی واحدهای نانوایی ، بررسی مشکلات آرد و رسیدگی به مشکلات بهداشتی نانوایی های سطح شهرستان با حضور نماینده فرماندار و دبیری ریاست اداره صنعت ، معدن وتجارت و سایر اعضا مرتبط در محل اداره صمت ورامین برگزار گردید .

در ابتدای این جلسه میرزایی رئیس اداره صنعت ، معدن وتجارت ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح و کنترل دقیق و توزیع عادلانه و راهبردی آرد و خدمات با کیفیت نانوایی‌ها افزود: با توجه به شرایط کنونی و فشارهای اقتصادی و معیشتی در جامعه و اپیدمی ویروس کرونا، اتخاذ تصمیمات مناسب با عنایت به مصرف بیشتر نان در سبد غذایی همشهریان امری مهم و تاثیرگذار دانست .

وی نانوایی ها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تاکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق شده و با سایر نانوایی‌ها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

در ادامه و پس از تبادل نظر حاضران مقرر شد، طرح تشدید نظارت های مشترک از وضعیت نانوایی ها در خصوص جلوگیری از آرد فروشی، کم فروشی و گرانفروشی و کیفیت نان اجرا و نتیجه به صورت ماهانه به کارگروه ارائه شود همچنین در راستای افزایش کنترل و نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها و توزیع عادلانه آرد ، مصرف و توزیع آرد به صورت مستمر رصد گردد .

همکاری بیشتر شبکه بهداشت و درمان با اداره صمت و اتاق اصناف نسبت به تشدید نظارت‌ها بر اجرای رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، اعمال محدودیت‌های کاهش سهمیه طی ۳ مرحله برای نانوایی هایی که تخلفات صنفی به ویژه در زمینه های کم فروشی و گرانفروشی و تعطیلی خودسرانه را مرتکب مشوند را از تصمیمات اتخاذ در جلسه می باشد.


ارسال نظر